Voorwaarden

Een website over reviews. Zitten daar ook voorwaarden aan? Ja zeker. We willen je graag vertellen over het gebruik van onze site, de informatie die je daarop vindt en de aansprakelijkheid die daarbij komt kijken. Ook leggen we uit hoe de reviews tot stand komen en hoe we deze keuren.

Gebruik

We vinden het leuk dat je onze site gebruikt. Door ervaringen te lezen en te schrijven krijg en geef je een beter beeld van de dienstverlening van bedrijven in Nederland en België. Zo wordt een besluit nemen over een aankoop of dienst een stuk makkelijker. We willen je er op wijzen dat de informatie op onze website gezien moet worden als algemene informatie. De informatie en ervaringen die je op onze website tegenkomt zijn altijd gebaseerd op ervaringen en tests van individuen. Behandel deze ook zo. De gegeven informatie is nooit bedoeld als advies. Ga voor advies altijd naar de aanbieder van het product of dienst, of naar een onafhankelijke adviseur.

We doen ons best om de website zo goed en foutloos mogelijk te laten werken. Dit kunnen we echter niet garanderen. Kom je iets tegen wat niet werkt of foutief is? We waarderen het als je het laat weten via het contactformulier. Zo zorgen we voor een zo goed mogelijke website.

Getoonde informatie

We doen ons best om de getoonde informatie zo foutloos mogelijk weer te geven. Kom je iets tegen wat foutief is? We waarderen het als je ons hierop attendeert via het contactformulier.

Aansprakelijkheid

BedrijfsReview.nl aanvaart geen aansprakelijkheid voor eventuele directe of indirecte schade dat is ontstaan door gebruik of gebruik van informatie van de website.

Populaire categorieën